Kényelmes könyvelés bankszámlabekötéssel

Szerző: | 2022.06.30.

A kényelmes könyvelés még egyszerűbb lett! A bankszámlabekötési opcióval számtalan kényelmi lehetőséget és automatizált banki adatátadást tudsz megvalósítani a könyvelésed irányába! Nézzük a részleteket.

Mik az előnyei?

#Kényelmes

Az Acountonál azon dolgozunk, hogy a lehető legkényelmesebbé tegyük könyvelésed. A bankszámla bekötésével akár hónapokra megszabadulhatsz a bankszámlával kapcsolatos könyvelési feladataidtól, valamint olyan információkat nyújtunk céged pénzügyeiről amivel egy helyről követheted céged működését.

#Pontos

Amennyiben bankod megfelelő adatminőséget biztosít, teljeskörű és szinte valós idejű képet tudunk biztosítani vállalkozásod pénzügyeiről, hisz minden adatot négy óránként lekérdezhetünk és Acounto fiókodban meg is jelenítjük.

#Mindig elérhető

A bankszámlabekötéssel bármikor, bárhonnan tudod biztosítani banki adataid könyvelésre való átadását. Már nem kötnek file formátumok vagy egyéb technikai nehézségek sem!

 

Hogyan tudod bekötni bankszámládat?

A bankszámlabekötési opciót a vállalkozásod profiloldalán találod, a NAV Onlineszámla bekötés előtti szekcióban.

A bankszámla kiválasztása után a bankod felületére jutsz, ahol a bankodnál megszokott azonosítási mód használatával tudsz jóváhagyást adni. FONTOS: egyes bankok IBAN formátumú bankszámlaszámot kérnek megadni, ha valami problémába ütközöl hagyományos (3*8 számból álló) bankszámlaszámoddal, kérjük próbálkozz IBAN számmal! Bankszámlaszámod IBAN számmá alakításához itt talász egyszerű eszközt.

 

Mely bankszámlákat lehet bekötni az Acountoba?

A hazai bankok még mindig dolgoznak jogszabályi megfelelőségükön, így a támogatott bankok köre folyamatosan bővül. Jelenleg az alábbi bankok érhetőek el számodra:

 

Mi történik a bekötés után?

A PSD2 Európai szabályozása 90 naponta megköveteli hogy megújítsd bankszámla bekötési jóváhagyásod, erről időközönként emlékeztetőt küldünk majd! A folyamat azonos lesz a bekötés folyamatával.

 

Kérdésed van?

Írj ügyfélszolgálatunknak! A [email protected] központi ügyfélszolgálati e-mailünkön vagy Messengeren bármikor eléred a csapatot! 🙂

Átalányadó teljeskörű könyvelése az Acountoval

Átalányadó teljeskörű könyvelése az Acountoval

Mit is nyújt az Acounto kényelmes könyvelése átalányadózóknak? Nézzük hogyan is megy ez a gyakorlatban! A következő postban összeszedünk minden fontos tudnivalót az Acounto-ban könyvelt átalányadós egyéni vállalkozók számára!

Acounto ♥️ Quick

Acounto ♥️ Quick

Amennyiben a Quick felületét használod számláid rendezésére, mostantól lehetőséged van a Quick-ben található költségszámlák Acounto-ba való automatikus eljuttatására! Mutatjuk a lépéseket!

10 fontos adóváltozás 2024-ben

10 fontos adóváltozás 2024-ben

Ebben az összefoglalóban azokra a vállalkozásokat érintő változásokra fókuszálunk, melyek ügyfeleink széles tömegét érinthetik leginkább. Nézzük tehát őket sorban, a teljesség igénye nélkül!