Érdekes adózási témák, hasznos könyvelési tippek és a lényeges hírek minden vállalkozásnak.

Bankkártyás fizetés egyszerűen!

Bankkártyás fizetés egyszerűen!

Örömmel tájékoztatunk, hogy fizetési szolgáltatásainkat fejlesztettük! Mostantól nemcsak a könyvelési, hanem minden további velünk kötött szolgáltatási szerződésedet is lehetőséged van a számodra legkényelmesebb módon, akár bankkártyával is kiegyenlíteni. Lássuk, hogyan!

bővebben
Acounto ❤ Vodafone

Acounto ❤ Vodafone

Az Acounto Magyarország Kft. büszkén jelenti be együttműködését a Vodafone Magyarország Zrt.-vel, amelynek következtében az Acounto innovatív könyvelési-, bérszámfejtési és adótanácsadási szolgáltatásaival bővíti a Vodafone üzleti ügyfelei számára elérhető digitális szolgáltatások kínálatát.

bővebben
Szünetelnél? Vigyázat, 2024-ben módosultak a szabályok!

Szünetelnél? Vigyázat, 2024-ben módosultak a szabályok!

Szünetelők, vigyázat! 2024. január 1-jétől a járulékalap meghatározásának egyszerűsítése érdekében új elemként kerül be a Tbj.-be az a szabály, amely kimondja, hogy járulékszabályozási szempontból az egyéni vállalkozók tevékenységének szünetelése csak teljes naptári hónapra értelmezhető.

bővebben
Acounto ♥️ Quick

Acounto ♥️ Quick

Amennyiben a Quick felületét használod számláid rendezésére, mostantól lehetőséged van a Quick-ben található költségszámlák Acounto-ba való automatikus eljuttatására! Mutatjuk a lépéseket!

bővebben
10 fontos adóváltozás 2024-ben

10 fontos adóváltozás 2024-ben

Ebben az összefoglalóban azokra a vállalkozásokat érintő változásokra fókuszálunk, melyek ügyfeleink széles tömegét érinthetik leginkább. Nézzük tehát őket sorban, a teljesség igénye nélkül!

bővebben
Új OEP regisztráció

Új OEP regisztráció

2024.01.01-től változott a táppénzigénylés benyújtásának menete. Társas vállalkozások (Kft., Bt.) számára a CÉGKAPU meghatalmazáson keresztül már tudunk beküldeni táppénzigényléseket, egyéni vállalkozásoknak azonban az új meghatalmazás biztosítása szükséges. Az egyéni vállalkozások korábbi meghatalmazásai bár elvileg élnek, a gyakorlat azt mutatja, hogy nem működnek, így szükséges lesz minden egyéni vállalkozásnak az új meghatalmazás! Az alábbi útmutató segítségével tudsz elektronikussan meghatalmazást adni számunkra.

bővebben
NAV Onlineszámla tájékoztatás

NAV Onlineszámla tájékoztatás

Tájékoztatunk, hogy a NAV Onlineszámla rendszere 2023.12.12-e óta folyamatos problémákkal küszködik. Ez hatással van – minden más kapcsolódó rendszerhez hasonlóan – az Acounto rendszereire is.

bővebben

Kényelmes könyvelés?

15 napig ingyenesen kipróbálhatod, bármikor lemondhatod, nem szükséges bankkártya sem!