Egyéni vállalkozásod megbízható könyvelési partnere

Az Acountoval bármikor elérhető és megbízható kezekbe kerül könyvelésed. KATA, átalányadózás vagy ÁFA alanyiság és tételes költségelszámolás esetén is mindenben állunk rendelkezésre!

Megbízható

Az Acounto garanciát vállal munkájára és felelősségbiztosítással, szigorú belső folyamatok mentén működik, így nem kell aggódnod adóbevallásaid vagy a határidőid miatt!

Ügyfélszolgálat

Folyamatosan, bárhonnan elérhető ügyfélszolgálatunk bármikor rendelkezésre áll könyvelési-, bérszámfejtési vagy adózási kérdésekben egyaránt.

Bármilyen adózási helyzetben

KATA vagy átalányadó? Esetleg tételes költségelszámolás? Mi minden esetben felkészülten várjuk a feladatokat! Ha külföldi partnereid vannak vagy ÁFA körben vagy, az sem probléma!

Bárhonnan, bármikor elérhető

Az Acounto alkalmazást eléred az App Store-ból a Google Play vagy a Windows Store áruházból egyaránt, illetve bármilyen eszközön hozzáférsz egy böngészőn keresztül!

“Már KATÁ-sként is az Acountot választottam! Kérdéseimre mindig gyorsan választ kapok akár Messengeren, akár emailben. Az ügyfélszolgálaton nagyon közvetlenek és mindig mindenki ismerte ügyeimet, ez nagyon megkönnyítette az ügyintézést.
Az átalányadóra átálláskor folyamatosan tartottuk a kapcsolatot és mindenben segítettek.”

Rátkai Tamás tamasratkai.hu

Kényelmes könyvelés?

15 napig ingyenesen kipróbálhatod, bármikor lemondhatod, nem szükséges bankkártya sem!