Hatékony könyvelés, gördülékeny üzlet 

Az Acounto digitális könyvelési szolgáltatása észrevétlenül épül be a vállalat működésébe és biztosítja a gördülékeny üzletmenetet.

Költségcsökkentés

Az Acountoval jelentősen csökkentőek a vállalati pénzügyi adminisztrációs költségek. A számla-, banki-, pénzügyi- és bérszámfejtési adatok, illetve dokumentumok digitális átadásával jelentős költségmegtakarítás érhető el.

Gyors válaszok

Folyamatosan elérhető ügyfélszolgálattal és dedikált kapcsolattartóval folyamatosan biztosított a konzultációs lehetőség a felmerülő számviteli vagy adózási kérdésekkel kapcsolatban bármely kollégád számára!

Gördülékeny üzletmenet

Vállalatirányítási vagy dokumentummenedzsment rendszered összekötheted az Acounto API-val, így meglévő folyamataid változtatása nélkül automatizálhatod a könyvelési anyagok átadását.

i

Tapasztalat

Cégünk munkatársai számtalan könyvvizsgálati folyamatban vettek részt, így kiterjedt tapasztalatokkal bírunk a könyvvizsgálati folyamat teljes egészében.

“Az Acounto szakemberei hosszú évek óta mind a könyvelés, mind a bérszámfejtés, mind az adózás terén stabil hátteret biztosítanak számunkra. Az automatizációval és ügyfél-szolgálattal támogatják növekedésünket”

Miklós Attila

Dimat Kft., ügyvezető

Kényelmes könyvelés?

15 napig ingyenesen kipróbálhatod, bármikor lemondhatod, nem szükséges bankkártya sem!