Fókuszálj a startupodra, ne a könyvelésére!

Az Acounto digitális könyvelési szolgáltatása minden eszközt biztosít számodra startupod adminisztrációjában, hogy a növekedésre fókuszálhass!

Startup könyvelés, adózás

Többszörös díjnyertes startupként pontosan ismerjük az előtted álló  kihívásokat. Ezért alakítottuk ki úgy az Acounto-t, hogy a startupodra koncentrálhass! Legyen szó nemzetközi struktúrákról, közösségi ÁFA bevallásról vagy M/A ügyletekről, mi a cég egész életútjában támogatunk!

Automatizáld könyvelésed

Az Acounto a lehető legkisebbre csökkenti könyvelési adminisztrációs feladataidat, NAV Onlineszámla, bankszámla, valamint Számlázz.hu és Billingo támogatással pedig minden eszközt biztosítunk adminisztrációd automatizálására!

Dedikált konzultációk

Startupod életének kulcsfontosságú pillanataiban is segítünk. A helyes pénzügyi illetve működési modell megtalálásában is állnak rendelkezésre kollégáink!

HIVENTURES

A HIVENTURES akkreditált könyvelőiként portfoliocégek számára egyedi könyvelési és adatszolgáltatási csomagajánlatokat biztosítunk! A részletekért lépj kapcsolatba portfoliómenedzserreddel!

“A dinamikus startup környezet dinamikus eszközöket igényel. Az Acountoval könyvelési feladatainkat gyorsan és egyszerűen végezhetjük, kérdéseinkre pedig folyamatos segítségnyújtást kapunk.”

Suta Alex, társalapító

SentryNode

Kényelmes könyvelés?

15 napig ingyenesen kipróbálhatod, bármikor lemondhatod, nem szükséges bankkártya sem!