Acounto ❤ Vodafone

Szerző: | 2024.05.09.

Az Acounto Magyarország Kft. büszkén jelenti be együttműködését a Vodafone Magyarország Zrt.-vel, amelynek következtében az Acounto innovatív könyvelési-, bérszámfejtési és adótanácsadási szolgáltatásaival bővíti a Vodafone üzleti ügyfelei számára elérhető digitális szolgáltatások kínálatát.

Az Acounto és a Vodafone együttműködése még több magyar vállalkozás pénzügyi folyamatainak digitalizálását eredményezheti

Ez a stratégiai partnerség lehetővé teszi az Acounto számára, hogy növelje az online könyvelési és AI megoldásainak elérését, mégpedig olyan egyedi díjcsomagokban, amelyek kizárólag a Vodafone kínálatában találhatóak meg, a telekommunikációs vállalat ügyfeleire szabott konstrukciókban.

A Vodafone évek óta elkötelezett abban, hogy támogassa a magyar vállalkozások digitális fejlődését, így az együttműködés kialakítása során mindkét fél számára elsődleges szempont volt, hogyan tudják minél szélesebb körben elérhetővé tenni az Acounto által nyújtott automatizált és integrált megoldásokat, amelyekkel a hazai vállalatok javítani tudják a pénzügyi és számviteli folyamataik hatékonyságát.

A Vodafone kedvező áru csomagajánlataiban az egyéni vállalkozóktól kezdve akár az ötven fős vállalatok igényeit is ki tudja szolgálni az Acounto teljeskörű könyvelési szolgáltatásával. A vállalkozók ezáltal nemcsak pénzt, hanem időt is spórolhatnak, hiszen a könyveléssel, bérszámfejtéssel, adóbevallások és beszámolók készítésével járó időigényes papírmunka nagy részét online is el tudják intézni, miközben igény esetén ugyanúgy rendelkezésre állnak mérlegképes könyvelők, mint bármelyik másik könyvelőirodánál, így a személyes bizalmi kapcsolat is megvalósul a szolgáltatás nyújtása során. Az Acounto ráadásul felelősségbiztosítást is vállal munkájáért, vállalkozói szerződés és rögzített beszélgetések gondoskodnak a transzparenciáról.

„A Vodafone-nal való együttműködésünk révén tovább erősítjük elkötelezettségünket a digitális technológiák iránt, és egyre több vállalkozásnak nyújthatunk lehetőséget adózási és könyvelési feladataik optimalizálásához” – nyilatkozta Brachmann Ferenc, az Acounto társ-alapítója.

Az Acounto szolgáltatásai már megtalálhatók a digitális üzleti megoldásokat kínáló Vodafone Business Marketplace felületén. További információkért kérjük, látogasson el a https://marketplace.vodafone.hu/ és az Acounto Magyarország Kft. https://acounto.com/ weboldalaira.

Kapcsolat:
Vodafone Magyarország Zrt.
e-mail: [email protected] 
tel: 1420

Acounto Magyarország Kft.
e-mail: [email protected] 
tel: 72 884096

Átalányadó teljeskörű könyvelése az Acountoval

Átalányadó teljeskörű könyvelése az Acountoval

Mit is nyújt az Acounto kényelmes könyvelése átalányadózóknak? Nézzük hogyan is megy ez a gyakorlatban! A következő postban összeszedünk minden fontos tudnivalót az Acounto-ban könyvelt átalányadós egyéni vállalkozók számára!

Szünetelnél? Vigyázat, 2024-ben módosultak a szabályok!

Szünetelnél? Vigyázat, 2024-ben módosultak a szabályok!

Szünetelők, vigyázat! 2024. január 1-jétől a járulékalap meghatározásának egyszerűsítése érdekében új elemként kerül be a Tbj.-be az a szabály, amely kimondja, hogy járulékszabályozási szempontból az egyéni vállalkozók tevékenységének szünetelése csak teljes naptári hónapra értelmezhető.

Acounto ♥️ Quick

Acounto ♥️ Quick

Amennyiben a Quick felületét használod számláid rendezésére, mostantól lehetőséged van a Quick-ben található költségszámlák Acounto-ba való automatikus eljuttatására! Mutatjuk a lépéseket!