Szeptemberi frissítések

Szerző: | 2023.09.15.

Az Acounto legfrissebb verziójában olyan új funkciók kaptak helyet, mint például a felületen belüli üzenetküldési lehetőség, amellyel nem csak nyomon követhető az üzenetek állapota, hanem bármikor könnyedén vissza is kereshetőek lesznek! A feltöltött számlákat automatikusan összepárosítjuk a NAV Onlineszámla rendszerében, valamint kedvenc számlázó programodban található adatokkal!  Kényelmessé tesszük továbbá a kötelező ügyfélátvilágítást is! Nézzük részletesebben az Acounto új funkcióit:

Ügyfélazonosítás

Ezentúl az Acounto felületén keresztül kérjük ügyfeleinket, hogy segítsék munkánkat a kötelező ügyfélátvilágításhoz szükséges adatok megadásával. Ehhez a céghez tartozó tulajdonos(ok) neve, és feltöltött személyi igazolványa szükséges.

Verziókövetés

A kezdőképernyő bal alsó sarkában elhelyezett „Verzió” gombra kattintva elérhetővé tesszük a legújabb élesített fejlesztésekről szóló blogposztot

 

Bankkártyás fizetések követése

Amennyiben valamiért sikertelen bankkártyás fizetést érzékel a rendszerünk, értesítőt küldünk ki róla.

 

Bankszámlabekötés frissítése

Ezentúl a banki bekötésed lejárta előtt 10 nappal, 3 nappal és aznap e-mail értesítőt küldünk ki. 

 

Számla részletező

A feltöltött fájl adatainak nézetébe visszahelyeztük a NAV számlát, most ismét lehet módosítani/megadni azt. Itt jeleznénk, hogy gépi tanulási modelljeink automatikusan dolgoznak a háttérben és igen hatékonyan felismerik a számlaképeken az adatokat, így ezen mezők szerkesztését csak akkor javasoljuk, ha hibás vagy elmaradt felismerést tapasztalsz. 

Chat

Az Acounto és ügyfelek közötti kommunikációt ezentúl a kezdőképernyőn található In-app Chat-en keresztül lehet lebonyolítani A főképernyőn található “Új kérdés” gomb kattintásával felugrik egy ablak, melyben az ügyfél megadja a tárgyat, és a szöveges üzenetet.

A “További kérdéseim” gombra kattintva listanézetben jelenítjük meg a korábbi és jelenleg aktuális üzeneteket, melyeket 3 különböző státusszal jelölünk:

 • Folyamatban – az üzenetet elküldte az ügyfél, de még nem válaszoltunk rá
 • Válaszra vár – az üzenetet elküldte az ügyfél, és mi válaszoltunk rá (az ügyfél válaszára vár)
 • Megválaszolva – az üzenetváltás végét jelzi, amikor lezárja valamelyik fél a beszélgetést

  Ezen fejlesztések természetesen nem állnak le, folyamatosan továbbfejlesztjük rendszereinket, hogy mindenkinek elhozhassuk a kényelmes könyvelés világát!
   Átalányadó teljeskörű könyvelése az Acountoval

   Átalányadó teljeskörű könyvelése az Acountoval

   Mit is nyújt az Acounto kényelmes könyvelése átalányadózóknak? Nézzük hogyan is megy ez a gyakorlatban! A következő postban összeszedünk minden fontos tudnivalót az Acounto-ban könyvelt átalányadós egyéni vállalkozók számára!

   Acounto ❤ Vodafone

   Acounto ❤ Vodafone

   Az Acounto Magyarország Kft. büszkén jelenti be együttműködését a Vodafone Magyarország Zrt.-vel, amelynek következtében az Acounto innovatív könyvelési-, bérszámfejtési és adótanácsadási szolgáltatásaival bővíti a Vodafone üzleti ügyfelei számára elérhető digitális szolgáltatások kínálatát.

   Szünetelnél? Vigyázat, 2024-ben módosultak a szabályok!

   Szünetelnél? Vigyázat, 2024-ben módosultak a szabályok!

   Szünetelők, vigyázat! 2024. január 1-jétől a járulékalap meghatározásának egyszerűsítése érdekében új elemként kerül be a Tbj.-be az a szabály, amely kimondja, hogy járulékszabályozási szempontból az egyéni vállalkozók tevékenységének szünetelése csak teljes naptári hónapra értelmezhető.