+36206667299 [email protected]

Hogyan használd az Acounto-t?

Szerző: | 2021.02.23.

Köszöntünk a kényelmes könyvelés világában! A következő 2 percben az  Acounto használatához kapcsolódó legfontosabb infókat szedtük össze!

  I. FELADATOK – minden, amivel dolgom lehet Az Acounto nyitóképernyőjén láthatod minden aktuális és korábbi feladatodat a feladatokról e-mail értesítést is kapsz. Ha például befizetendő adód van, vagy valamilyen adatra van szükségünk, akkor itt fogod megtalálni hogy pontosan mit kell tenned. A következő lehetőségeid vannak a feladattal:  Amennyiben megnyitsz egy feladatot, lehetőséged van készre jelenteni és ezzel lezárni. Ha pl. befizetted már az adót, itt tudod jelezni számunkra!  Ha az Értem gombra kattintasz, akkor nyitott marad a feladat.  Ha pedig kérdésed van, kattints a Kérdés gombra és írj ügyfélszolgálatunknak!
II. BEVÉTELEK – minden dokumentum ami költségeidhez kapcsolódik

Számlaképeken kívül az alábbi dokumentumokat tudod feltölteni a bevételek közé:
  • Bankszámlakivonatok
  • Fuvarlevelek
  • Nyugtalisták
  • Utánvétlista
  • Stb… 🙂
A státuszok az alábbiak lehetnek:  – feltöltés után ez az alapértelmezett státusz (nincs feladatod)  – elkezdtünk dolgozni a dokumentumon (nincs feladatod)  – hátradőlhetsz, feldolgoztuk a dokumentumot (végképp nincs feladatod)  – Amit küldtél, az nem való a bevételek közé, pl. költségszámla vagy csak véletlenül rossz dokumentumot küldtél. (nincs feladatod)

 – Segítségre van szükségünk. Ekkor megkeresünk e-mailen vagy direktben, ha ezt nem észlelted, akkor kérjük lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal!

Ne feledd, hogy ha már engedélyezted, akkor a NAV Onlineszámla rendszerén keresztül mi látjuk belföldi kimenő és költségszámláidat is.

III. KÖLTSÉGEK – minden költségekkel kapcsolatos dokumentum

A költségek fülön töltheted fel költségszámláidat. Ne feledd, hogy ha már engedélyezted, akkor a NAV Onlineszámla rendszerén keresztül mi látjuk belföldi kimenő és költségszámláidat is. Számlaképeken kívül az alábbi dokumentumokat tudod feltölteni a költségek közé:

  • Vámhatározatok
  • Stb… 🙂
A státuszok az alábbiak lehetnek:  – feltöltés után ez az alapértelmezett státusz (nincs feladatod)  – elkezdtünk dolgozni a dokumentumon (nincs feladatod)  – hátradőlhetsz, feldolgoztuk a dokumentumot (végképp nincs feladatod)  – Amit küldtél, az nem való a költségek közé, pl. bevételszámla vagy csak véletlenül rossz dokumentumot küldtél. (nincs feladatod)

 – Segítségre van szükségünk. Ekkor megkeresünk e-mailen vagy direktben, ha ezt nem észlelted, akkor kérjük lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal!

IV. BÉR

A bér fülön tudod a munkavállalókkal kapcsolatos adminisztrációkat elvégezni. Mind alkalmi, mind állandó munkavállalókat tudsz rögzíteni a  gombbal. A rögzített személyek további munkaügyi dokumentumainak feltöltésére kattints nevükre, majd használd az  gombot! 

Ha céges jelenléti ívet akarsz feltölteni, azt elég egy személynél feltöltened, nem kell személyenként megtenned!

V. FIÓKBEÁLLÍTÁSOK

A céged avatarjára kattintva eljuthatsz a fiókbeállítások oldalra, ahol az alapvető adataidat módosíthatod, illetve előfizetéset státuszát ellenőrizheted.

Ne feledd, ügyfélszolgálatunkon bármikor állunk rendelkezésre!

Készen is vagyunk! Mindent tudsz, hogy élvezhesd a kényelmes könyvelés világát!