50.000 Ft kedvezménnyel lehet digitális könyvelőd az Acounto és a Barion jóvoltából

Szerző: | 2021.04.20.

Egy webshop vagy bármilyen vállalkozás elindítása rengeteg könyvelési kérdést vet fel, ráadásul mindez igen költséges is lehet. Az Acounto és a Barion viszont most közösen szeretné segíteni az induló vállalkozásokat, aminek köszönhetően 50.000 forint kedvezménnyel vehetitek igénybe az Acounto szolgáltatásait és még ingyenes tanácsadással is segítünk a kérdések eloszlatásában!

Már mindannyiunk életébe begyűrűzött az online vásárlás és az online ügyintézés. Azonban még mindig sok vállalkozás választja a klasszikus megoldást, ha könyvelésről van szó. Elküldeni a könyvelőnek a havi számlákat, egyeztetni velük, hogy éppen mi nem stimmel, leadni a bérszámfejtést az utolsó pillanatban. Ezek sok cégnek ismerős szituációk, de már ezt is lehet néhány kattintással intézni. Az Acounto erre nyújt egy igazi, modern mondhatni egy digitális könyvelőt!

Kényelmes és egyszerű könyvelés egy kattintásra

Automatizált könyvelés, bérszámfejtés vagy akár adótanácsadás egyszerűen és kényelmesen mobilról vagy laptopról. Mi más kell még egy vállalkozásnak, ami szeretne a bevételek növelésére koncentrálni az adminisztráció helyett.

Az Acounto minden korábbinál kényelmessé és egyszerűvé teszi életed a céges könyvelési feladatok terén. Mobiltelefonon, vagy számítógépeden mindenkor átlátod a könyveléshez kapcsolódó feladataidat, valamint követheted a könyvelési anyagaid státuszát. Valós idejű előrejelzéseket kaphatsz a fizetetendő adókról és járulékokról, valamint követheted céged forgalmának és költségeinek változását. Kollégáink 0-24-es ügyfélszolgálatunkon keresztül mindig rendelkezésre állnak, ha valahol elakadnál a könyveléseddel vagy akár adózási kérdésekben tanácsra szorulnál.

Az Acounto folyamatai és rendszerei úgy lettek kialakítva, hogy a kényelem és egyszerűség mellé verhetetlen ajánlatokat biztosítson: könyvelési csomagjaink mindent tartalmaznak, amire egy webshop könyveléséhez szükség lehet:

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Adóbevallások és beszámolók készítése
  • Adózási kérdések

Tekintsd meg a csomagajánlatokat!

Legyen online fizetés a webshopodban és növeld a sikeres vásárlások számát!

Az internetes kereskedelem már évek óta növekszik, talán nem is igazán van olyan, aki ne vásárolt volna még online. Azonban rengeteg webshop követi el azt a hibát, hogy nem kínál bankkártyás fizetési lehetőséget a webshopjában, ezzel sok esetben vásárlókat veszítve. A Barion a hazai piac egyik meghatározó online fizetési szolgáltatójaként pontosan erre kínál megoldást.

Egyszerű, akár előre elmentett bankkártyás fizetési opciót kínál webshopoknak, amivel nem csak egy plusz fizetési módot adhattok a vásárlóknak, hanem annál sokkal többet. Egy gyors regisztrációt követően el tudják menteni a vásárlók a bankkártyájukat a rendszerben és amikor legközelebb nálatok szeretnének vásárolni, akkor nem kell beírniuk sem a kártyaadatokat, egyszerűen csak kiválasztják melyik kártyával szeretnének fizetni. Ezzel nem csak a vásárlóknak kedveztek, hanem magatoknak is, hiszen így lerövidül a checkout folyamat és nagyságrendekkel növelni tudjátok a befejezett vásárlások számát!

Ha ez még nem lenne elég, akkor elég csak az árképzést megnézni, hiszen nincs telepítési díj, nincs havidíj és a tranzakciónkénti költségeid is akár 1% vagy annál kevesebb is lehet. Most ráadásul, ha a Barion fizetési megoldását használjátok a webshopotokban, akkor még többet spórolhattok!

Tudj meg többet a Barionról!

Egy összefogás, amivel a webshop tulajdonosok csak nyerhetnek

A Barion és az Acounto most együttes erővel szeretne segíteni az induló webshopoknak és a kezdeti költségek csökkentése mellett még ingyenes konzultációt is kínálunk nektek. Minden Barion ügyfél számára az Acounto ingyenes konzultációt és 50 000 Ft kedvezményt biztosít az webshop csomagból vagy egyedi csomagajánlatok díjaiból! Neked semmi más dolgod nincs a kedvezmény igénybevételéhez, mint az alábbi linkre kattintani és időpontot foglalni!

Book Appointment

 

Kedvezmény részletei:

  • 50 000 Ft egyszeri kedvezmény az Acounto Webshop csomagból vagy egyedi csomagajánlatból
  • Ingyenes könyvelési tanácsadás és konzultáció (20 perc)

Igénybevétel feltételei:

  • A kedvezmény igénybevétele előtt szükséges Barion fiókkal kell rendelkezni
  • A promóció időtartama 2021.04. 20-tól visszavonásig érvényes
  • A fizetésnél add meg a BARION2021 kódot a kuponkód mezőbe
  • A kedvezmény csak új Acounto ügyfelekre érvényes
Átalányadó teljeskörű könyvelése az Acountoval

Átalányadó teljeskörű könyvelése az Acountoval

Mit is nyújt az Acounto kényelmes könyvelése átalányadózóknak? Nézzük hogyan is megy ez a gyakorlatban! A következő postban összeszedünk minden fontos tudnivalót az Acounto-ban könyvelt átalányadós egyéni vállalkozók számára!

Bankkártyás fizetés egyszerűen!

Bankkártyás fizetés egyszerűen!

Örömmel tájékoztatunk, hogy fizetési szolgáltatásainkat fejlesztettük! Mostantól nemcsak a könyvelési, hanem minden további velünk kötött szolgáltatási szerződésedet is lehetőséged van a számodra legkényelmesebb módon, akár bankkártyával is kiegyenlíteni. Lássuk, hogyan!

Acounto ❤ Vodafone

Acounto ❤ Vodafone

Az Acounto Magyarország Kft. büszkén jelenti be együttműködését a Vodafone Magyarország Zrt.-vel, amelynek következtében az Acounto innovatív könyvelési-, bérszámfejtési és adótanácsadási szolgáltatásaival bővíti a Vodafone üzleti ügyfelei számára elérhető digitális szolgáltatások kínálatát.

Szünetelnél? Vigyázat, 2024-ben módosultak a szabályok!

Szünetelnél? Vigyázat, 2024-ben módosultak a szabályok!

Szünetelők, vigyázat! 2024. január 1-jétől a járulékalap meghatározásának egyszerűsítése érdekében új elemként kerül be a Tbj.-be az a szabály, amely kimondja, hogy járulékszabályozási szempontból az egyéni vállalkozók tevékenységének szünetelése csak teljes naptári hónapra értelmezhető.