Bankkártyás fizetés egyszerűen!

Szerző: | 2024.07.10.

Örömmel tájékoztatunk, hogy fizetési szolgáltatásainkat fejlesztettük! Mostantól nemcsak a könyvelési, hanem minden további velünk kötött szolgáltatási szerződésedet is lehetőséged van a számodra legkényelmesebb módon, akár bankkártyával is kiegyenlíteni. Lássuk, hogyan!

FIZETÉS ELSŐ ALKALOMMAL

Lépj be Acounto fiókodba, majd navigálj az Előfizetés menübe, ahol találkozhatsz megújult felületünkkel. Amennyiben nem vagy még előfizetőnk, láthatod az ingyenes próbaidőszakból visszalévő napok számát.

Ha Előfizetőnk vagy, láthatod az összes velünk kötött szolgáltatási szerződésedet, azok kezdeti idejét és a díjcsomag adatait. Amennyiben a szerződésed még valamelyik fél által nem került aláírásra, úgy a szerződés sorában egy piros felkiáltójelet fogsz látni.

Bankkártya beállítása

Bankkártyádat a „Bankkártyáim” blokkban tudod beállítani. A műveletet a „Bankkártya megadása” gombra kattintva kezdheted meg. Ezt követően egy felugró ablakban részletes tájékoztatást kapsz a következő lépésekről.

A „Tovább” gombra kattintva átnavigálunk a Barion oldalára, ahol adataid megadását követően 100 Ft-tal terheljük meg bankkártyádat. Ez a lépés csupán az érvényesség ellenőrzésére szolgál. Sikeres terhelés után visszairányítunk felületünkre, és azonnal visszautaljuk kártyádra a korábban levont 100 Ft-ot.

Gratulálunk, bankkártyaadataid hitelesítése megtörtént! A megadott kártya fő adatai megjelennek a képernyőn.

Fizetés jóváhagyása

A „Szerződéseim” blokkban a bankkártyával kiegyenlíteni kívánt szolgáltatás sorában ekkor megjelenik a „Befizetem” gomb. Egyszeri kattintással jóváhagyást adsz nekünk arra, hogy a kártyád terhelése a szerződésben foglaltak szerint megkezdődhessen. A sikeres műveletet egy zöld státuszüzenet jelzi a képernyő jobb alsó sarkában, illetve képernyőfrissítést követően a szerződés sorában láthatod a „zöld pipa” ikont is.

Bankkártya módosítása

A korábban megadott bankkártya módosításához kattints a „Bankkártya megadása” gombra, és kövesd a fent már ismertetett lépéseket.

Ha törölni szeretnéd a beállított bankkártyádat, és nem kívánsz új bankkártyát megadni, fordulj Ügyfélszolgálatunkhoz a [email protected] e-mail címen!

Tudnivalók a bankkártyás terhelésről:

  1. Amíg a szerződésed nem került aláírásra mindkét fél által, addig nincs lehetőséged annak kiegyenlítésére.
  2. Amennyiben rendelkezel aláírt szerződéssel, és a kártyaadataid is beállításra kerültek, a „Befizetem” gomb akkor válik aktívvá, ha elérkezett az első szolgáltatási időszak.
  3. Amennyiben velünk kötött szerződésed a múltba nyúlik vissza, és több tárgyidőszakot is érint, úgy a „Befizetem” gomb megnyomását követően az egyes tárgyidőszakokra eső szolgáltatási díj(ak) terhelését azonnal megkezdjük.
  4. Nem számít, mikor állítottad be a kártyaadataidat, és fizetted ki az első díjat, a következő hónaptól kezdve minden hó első napján próbáljuk meg levonni a szolgáltatási díjat.
  5. Amennyiben 3 egymást követő napon keresztül nem sikerül megterhelnünk bankkártyádat, átutalásos számlát küldünk, melynek kiegyenlítésére 8 nap áll rendelkezésedre.

Több szerződés

Fiókodban mostantól nyomon követheted szerződéseidet, és a bankkártyás fizetéseket egy kattintással elintézheted!

Reméljük, hogy megújult felületünk és az új funkciók elnyerik tetszésedet!

Ha Te is szeretnél bankkártyával fizetni, ne habozz! Vedd fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal a [email protected] e-mail címen!

 

Átalányadó teljeskörű könyvelése az Acountoval

Átalányadó teljeskörű könyvelése az Acountoval

Mit is nyújt az Acounto kényelmes könyvelése átalányadózóknak? Nézzük hogyan is megy ez a gyakorlatban! A következő postban összeszedünk minden fontos tudnivalót az Acounto-ban könyvelt átalányadós egyéni vállalkozók számára!

Acounto ❤ Vodafone

Acounto ❤ Vodafone

Az Acounto Magyarország Kft. büszkén jelenti be együttműködését a Vodafone Magyarország Zrt.-vel, amelynek következtében az Acounto innovatív könyvelési-, bérszámfejtési és adótanácsadási szolgáltatásaival bővíti a Vodafone üzleti ügyfelei számára elérhető digitális szolgáltatások kínálatát.

Szünetelnél? Vigyázat, 2024-ben módosultak a szabályok!

Szünetelnél? Vigyázat, 2024-ben módosultak a szabályok!

Szünetelők, vigyázat! 2024. január 1-jétől a járulékalap meghatározásának egyszerűsítése érdekében új elemként kerül be a Tbj.-be az a szabály, amely kimondja, hogy járulékszabályozási szempontból az egyéni vállalkozók tevékenységének szünetelése csak teljes naptári hónapra értelmezhető.