FintechShow 5.0 győzelem

Szerző: | 2021.10.08.

Óriási megtiszteltetés érte csapatunkat, a  FintechShow 5.0 díját a zsűri döntése alapján csapatunknak ítélték. Így olyan sikeres fintech cégek sorába léptünk, mint a Cristo, az aggreg8.io, a Péntech vagy a Perfinal. 

Köszönettel tartozunk a FintechShow szervezőinek, Németh Mónikának, Lemák Gábornak és csapatuknak a meghívásért és a rendkívül színvonalas rendezvényért. A Budapesti Kongresszusi Központban szervezett eseményen többszáz résztvevő hallgathatta meg a szektor meghatározó szereplőinek gondolatait a legújabb fejleményekről és a jövőben várható változásokról.

Bár az Acounto-t első perctől kezdve fintech cégként definiáltuk és a csapat is így épül fel, a szervezők meghívása ellenére tartottunk attól, hogy a sok bankot és pénzügyi szakembert magába foglaló fintech közösség egy könyvelőt fog látni bennünk.

A délutáni pitch szekcióban számtalan érdekes fintech csapat mutatkozott be és még sorra sem kerültünk, amikor azt gondoltuk, hogy a végső győztes előadását halljuk. Így az esélytelenek nyugalmával sikerült színpadra állni. Mivel a Fintech Show 5.0 után még a Startup Disrupt budapesti eseményére is hivatalosak voltunk, már az esti pitchre készülve hidegzuhanyként ért minket a jó hír 🙂


Átalányadó teljeskörű könyvelése az Acountoval

Átalányadó teljeskörű könyvelése az Acountoval

Mit is nyújt az Acounto kényelmes könyvelése átalányadózóknak? Nézzük hogyan is megy ez a gyakorlatban! A következő postban összeszedünk minden fontos tudnivalót az Acounto-ban könyvelt átalányadós egyéni vállalkozók számára!

Szeptemberi frissítések

Szeptemberi frissítések

Az Acounto legfrissebb verziójában olyan új funkciók kaptak helyet, mint például a felületen belüli üzenetküldési lehetőség, amellyel nem csak nyomon követhető az üzenetek állapota, hanem bármikor könnyedén vissza is kereshetőek lesznek! A feltöltött számlákat automatikusan összepárosítjuk a NAV Onlineszámla rendszerében, valamint kedvenc számlázó programodban található adatokkal!  Kényelmessé tesszük továbbá a kötelező ügyfélátvilágítást is!

Mi az EPR, azaz Kiterjesztett Gyártói Felelősség?

Mi az EPR, azaz Kiterjesztett Gyártói Felelősség?

Bizonyára hallottál róla, hogy 2023. július 01. napjától a környezetvédelmi termékdíjjal kapcsolatos bevallási és díjfizetési kötelezettségek, valamint az adatszolgáltatási kötelezettségek köre kibővül, egy teljesen új rendszerbe kerül, ezzel párhuzamosan a termékdíj-kötelezett termékek köre – az új hulladékgazdálkodási törekvések mentén – részben beépül és egységesül az EPR rendszerében. A következő anyagban összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat!

Tavaszi Acounto frissítés: költség összesítő, új bankszámlák

Tavaszi Acounto frissítés: költség összesítő, új bankszámlák

Az Acounto legújabb fejlesztéseivel egyaránt kedvezünk ÁFA körös, tételes költségelszámoló és átalányadós ügyfeleink számára! Fejlesztettünk egy költségösszesítő felületet, 7 új bankszámla válik beköthetővé, valamint frissítettük az átalányadó kalkulációs modellünket.