FintechShow 5.0 győzelem

Szerző: | 2021.10.08.

Óriási megtiszteltetés érte csapatunkat, a  FintechShow 5.0 díját a zsűri döntése alapján csapatunknak ítélték. Így olyan sikeres fintech cégek sorába léptünk, mint a Cristo, az aggreg8.io, a Péntech vagy a Perfinal. 

Köszönettel tartozunk a FintechShow szervezőinek, Németh Mónikának, Lemák Gábornak és csapatuknak a meghívásért és a rendkívül színvonalas rendezvényért. A Budapesti Kongresszusi Központban szervezett eseményen többszáz résztvevő hallgathatta meg a szektor meghatározó szereplőinek gondolatait a legújabb fejleményekről és a jövőben várható változásokról.

Bár az Acounto-t első perctől kezdve fintech cégként definiáltuk és a csapat is így épül fel, a szervezők meghívása ellenére tartottunk attól, hogy a sok bankot és pénzügyi szakembert magába foglaló fintech közösség egy könyvelőt fog látni bennünk.

A délutáni pitch szekcióban számtalan érdekes fintech csapat mutatkozott be és még sorra sem kerültünk, amikor azt gondoltuk, hogy a végső győztes előadását halljuk. Így az esélytelenek nyugalmával sikerült színpadra állni. Mivel a Fintech Show 5.0 után még a Startup Disrupt budapesti eseményére is hivatalosak voltunk, már az esti pitchre készülve hidegzuhanyként ért minket a jó hír 🙂


Átalányadó teljeskörű könyvelése az Acountoval

Átalányadó teljeskörű könyvelése az Acountoval

Mit is nyújt az Acounto kényelmes könyvelése átalányadózóknak? Nézzük hogyan is megy ez a gyakorlatban! A következő postban összeszedünk minden fontos tudnivalót az Acounto-ban könyvelt átalányadós egyéni vállalkozók számára!

Acounto ♥️ Quick

Acounto ♥️ Quick

Amennyiben a Quick felületét használod számláid rendezésére, mostantól lehetőséged van a Quick-ben található költségszámlák Acounto-ba való automatikus eljuttatására! Mutatjuk a lépéseket!

10 fontos adóváltozás 2024-ben

10 fontos adóváltozás 2024-ben

Ebben az összefoglalóban azokra a vállalkozásokat érintő változásokra fókuszálunk, melyek ügyfeleink széles tömegét érinthetik leginkább. Nézzük tehát őket sorban, a teljesség igénye nélkül!