Acounto ♥️ Quick

Szerző: | 2024.02.14.

Amennyiben a Quick felületét használod számláid rendezésére, mostantól lehetőséged van a Quick-ben található költségszámlák Acounto-ba való automatikus eljuttatására! Mutatjuk a lépéseket!

1. API kulcs igénylése ügyfélszolgálatunkon

Kérjük vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és igényelj egy API kulcsot Acounto fiókodhoz. A hozzáférési kulcsokat ezek után ügyfélszolgálatunk eljuttatja hozzád.

2. API kulcs rögzítése a Quick felületén

Lépj be a Quick fiókodba, majd a cégednél a beállítások (fogaskerék) kiválasztása után az integrációk részre görgetve találod meg az Acounto bekötési lehetőséget.

Itt a szerkesztés gombra kattintva tudod rögzíteni az API felhasználót és jelszót.


Kész is vagyunk! Az integráció azonnal él az innentől feltöltött költségszámlákat az Acounto automatikusan megkapja!

Kérdésem van, kihez forduljak?

Amennyiben kérdésed van, fordulj az ügyfélszolgálatunkhoz az alkalmazásban, e-mailben, vagy telefonon! 

Átalányadó teljeskörű könyvelése az Acountoval

Átalányadó teljeskörű könyvelése az Acountoval

Mit is nyújt az Acounto kényelmes könyvelése átalányadózóknak? Nézzük hogyan is megy ez a gyakorlatban! A következő postban összeszedünk minden fontos tudnivalót az Acounto-ban könyvelt átalányadós egyéni vállalkozók számára!

10 fontos adóváltozás 2024-ben

10 fontos adóváltozás 2024-ben

Ebben az összefoglalóban azokra a vállalkozásokat érintő változásokra fókuszálunk, melyek ügyfeleink széles tömegét érinthetik leginkább. Nézzük tehát őket sorban, a teljesség igénye nélkül!

Új OEP regisztráció

Új OEP regisztráció

2024.01.01-től változott a táppénzigénylés benyújtásának menete. Társas vállalkozások (Kft., Bt.) számára a CÉGKAPU meghatalmazáson keresztül már tudunk beküldeni táppénzigényléseket, egyéni vállalkozásoknak azonban az új meghatalmazás biztosítása szükséges. Az egyéni vállalkozások korábbi meghatalmazásai bár elvileg élnek, a gyakorlat azt mutatja, hogy nem működnek, így szükséges lesz minden egyéni vállalkozásnak az új meghatalmazás! Az alábbi útmutató segítségével tudsz elektronikussan meghatalmazást adni számunkra.