UNAS webshopok könyvelése kényelmesen az Acountoval

Szerző: | 2021.05.20.

Az Acountonál hiszünk a webshopokban. Az UNAS webshop rendszerének ügyfelei számára ezért ingyenes konzultációt és egyszeri 50.000 Ft kedvezményt biztosítunk könyvelésük kényelmessé tételére!

UNAS webshopok könyvelésének automatizálása

Az UNAS webshop rendszerének felhasználói eddig is egy igen széleskörű funkcionalitáshoz szokhattak. Szállítmányozó, logisztikai, számlázó és pénzügyi szolgáltatások mellett most már könyvelési szolgáltatás is illeszthető UNAS webshopodhoz!

UNAS

Az UNAS webshop bérlőként is van lehetőség a kényelmes könyvelés megvalósítására! Nem csak UNAS-ban levő tranzakciók, hanem minden könyveléssel kapcsolatban releváns dokumentum (pl. utánvét listák, vámhatározatok, illetve bérszámfejtési anyagok) kényelmes és egyszerű továbbítása biztosított, így megvalósítható a teljesen digitális, felgyorsított üzletmenet!

Az Acounto minden korábbinál kényelmesebbé és egyszerűbbé teszi életed a webshop könyvelési folyamatok terén. Mobilon vagy laptopon bármikor áttekinthetőek a könyveléshez kapcsolódó feladatok, valamint követhető a könyvelési anyagok státusza.

Ezen felül pedig valós idejű ÁFA előrejelzést nyújt az Acounto a NAV Onlineszámla adatainak alapján. Mindezek mellett az Acounto ügyfélszolgálata 0-24-ben rendelkezésre áll, amennyiben bármilyen kérdés vagy kérés merül fel.

Az Acounto működése a kényelem és az egyszerűség élményét ötvözi jelentős költséghatékonysággal: könyvelési csomagjaink mindent tartalmaznak, amire egy webshop könyveléséhez szükség lehet:

 • Könyvelés
 • Bérszámfejtés
 • Adóbevallások és beszámolók készítése
 • Adózási kérdések

Acounto csomagok

Ingyenes konzultáció és 50 000 Ft kedvezmény

Nehézkes a könyvelő? A kiegyenlítéseket Neked kell párosítanod? A megnövekedett webshop forgalmad miatt nőtt a könyvelési díj?

Az Acounto csapata most minden webshop könyvelési feladatot rendkívül kedvezményes díjon, extra kedvezménnyel kínálja UNAS webshop bérlőknek. Az átmenet leegyszerűsítésére pedig ingyenes konzultációt és 50 000 Ft kedvezményt biztosítunk webshop csomagból, vagy egyedi webshop könyvelési csomagajánlatainkból (nagyobb méretű webshopok számára). Használd ki a lehetőséget a lenti linkre kattintva!

Book Appointment

 

Kedvezmény részletei:

 • 50 000 Ft egyszeri kedvezmény az Acounto Webshop csomagból vagy egyedi webshop könyvelési csomagajánlatból
 • Ingyenes könyvelési tanácsadás és konzultáció (20 perc)

Igénybevétel feltételei:

 • A kedvezmény csak UNAS webshop bérlők számára elérhető
 • A promóció időtartama 2021. 05. 20-tól visszavonásig érvényes
 • A fizetésnél add meg a UNAS2021 kódot a kuponkód mezőbe
 • A kedvezmény csak új Acounto ügyfelekre érvényes
 • A kedvezmény más kedvezményekkel össze nem vonható
Átalányadó teljeskörű könyvelése az Acountoval

Átalányadó teljeskörű könyvelése az Acountoval

Mit is nyújt az Acounto kényelmes könyvelése átalányadózóknak? Nézzük hogyan is megy ez a gyakorlatban! A következő postban összeszedünk minden fontos tudnivalót az Acounto-ban könyvelt átalányadós egyéni vállalkozók számára!

Szeptemberi frissítések

Szeptemberi frissítések

Az Acounto legfrissebb verziójában olyan új funkciók kaptak helyet, mint például a felületen belüli üzenetküldési lehetőség, amellyel nem csak nyomon követhető az üzenetek állapota, hanem bármikor könnyedén vissza is kereshetőek lesznek! A feltöltött számlákat automatikusan összepárosítjuk a NAV Onlineszámla rendszerében, valamint kedvenc számlázó programodban található adatokkal!  Kényelmessé tesszük továbbá a kötelező ügyfélátvilágítást is!

Mi az EPR, azaz Kiterjesztett Gyártói Felelősség?

Mi az EPR, azaz Kiterjesztett Gyártói Felelősség?

Bizonyára hallottál róla, hogy 2023. július 01. napjától a környezetvédelmi termékdíjjal kapcsolatos bevallási és díjfizetési kötelezettségek, valamint az adatszolgáltatási kötelezettségek köre kibővül, egy teljesen új rendszerbe kerül, ezzel párhuzamosan a termékdíj-kötelezett termékek köre – az új hulladékgazdálkodási törekvések mentén – részben beépül és egységesül az EPR rendszerében. A következő anyagban összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat!

Tavaszi Acounto frissítés: költség összesítő, új bankszámlák

Tavaszi Acounto frissítés: költség összesítő, új bankszámlák

Az Acounto legújabb fejlesztéseivel egyaránt kedvezünk ÁFA körös, tételes költségelszámoló és átalányadós ügyfeleink számára! Fejlesztettünk egy költségösszesítő felületet, 7 új bankszámla válik beköthetővé, valamint frissítettük az átalányadó kalkulációs modellünket.